Ashbrook home receives planning

Our project at Ashbrook Road in London, aims to provide a modernised flexible living arrangement by extending the ground floor to create a large kitchen/dining space suitable for a young family.

The extension seeks to increase the volume of natural light into the enlarged kitchen/dining space through the addition of a roof light and glazing to the rear of the extension. The increased natural light and better connections with the rear garden will provide a more comfortable family home.

The reconfigured and improved internal arrangement of the ground floor will create generous space for a piano and snug reading space, ideal for music recitals and for children to complete homework.

The second floor landing space has been better utilised by adding a new bathroom with shower, reducing overall traffic to the existing family bathroom.